Begeleiding in Onderzoeken

Publiceren • Promoveren • Afstuderen


Promoveer

Van Master naar Doctor

Wil u een promotietraject starten? DNKW begeleidt u op individuele basis met het schrijven van een onderzoeksvoorstel, het vinden van een hoogleraar en het inbedden bij een onderzoeksschool.

DNKW neemt deel in Academic Publishers Sentia, om je daarmee ook te ondersteunen in een eigen werk uit te geven.

DNKW participeert in Campus Orleon: het grootste netwerk van buitenpromovendi in Nederland!

Meesterproef

Actieonderzoek

Juist als je het idee hebt dat actieonderzoek een belangrijke optie voor jou is om je werk als professional te combineren met je opleiding, dan is wat extra ondersteuning soms heel wenselijk. Helaas zijn veel onderzoeksbegeleiders niet erg ervaren in zo’n vorm van onderzoek. Vaak zijn een tot drie sessies al voldoende.

Narratieve methoden

Het werken met verhalen van de mensen met wie je werkt op een onderzoeksmatig wijze is nog heel nieuw. Gun jezelf net een beetje extra specialistische ondersteuning om te zien hoe het verzamelen en analyseren van verhalen samen kan gaan. Om te zien hoe leuk het verhalen over verhalen kan zijn.

Workshops

Bent u geïnteresseerd in een Incompany traject? In slechts 5 sessies kunnen we vaak al actieleren in de organisatie brengen.

Liever reflecteren en de dialoog op het programma? In een beperkt aantal sessies verbinden we deze vaardigheden met het verankeren van deze vaardigheden in de organisatiecultuur.

In de workshops speelt ervaringsgericht leren een centrale rol.